Kutyatenyésztés, kutya nemesítés > Kutya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kutyatenyésztés, kutya nemesítés > 21 weboldal. Kategória leírása: A kutyatenyésztés nem egyszerű feladat, szép példányok kinevelése hozzáértést igényel.

kutya.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Cyberdachs Kennel
http://www.cyberdachs.hu/

Cyberdachs Kennel. Tenyészet, képek, információk, eredmények...

Cyberdachs Kennel
Chihuahua
http://www.chihuahua.hu/

Ő a világon a legkisebb termetű, de hatalmas szívvel megáldott kutyája, egyben a legjobban félreismert kutya is, mert ölebként, vagy házikedvencként tartják, ahelyett hogy intelligenziáját, tanulékonyságát és temperamentumát élveznék gazdái.

Chihuahua
W. w. itsy bitsy hovawart és sheltie kennel
http://cremona.lapunk.hu

A W. W. Itsy Bitsy kennel hovawart és sheltie fajta tenyésztésével foglalkozik. Célunk egészséges, jó idegrendszerű, szép küllemű kutyák tenyésztése.

W. w. itsy bitsy hovawart és sheltie kennel
My Destiny Basset Hound Kennel
http://www.mydestiny.hu/

A My Destiny Basset Hound Kennel honlapja. Basset Hound tenyésztés, kutyakiállítások, kutyás programok...

My Destiny Basset Hound Kennel
Domoszlói-Vadász Kennel
http://www.szafi.hu/domoszloi/

Domoszlói-Vadász Kennel 2x Aranykoszorús Angol Szetter Mestertenyészet hivatalos honlapja.

Domoszlói-Vadász Kennel
Gold-Sierra Kennel- Francia bulldog
http://www.goldsierra.hu/

"Szerelem"! Ez a szó sokaknak mást jelent, de egy igazi kutyásnak kétféle szerelmet jelent. Igazi szerelemmel szeretem a páromat, aki lojális hozzám és felvállalta ezt az életformát, a kutyázást. A nap 24 órája a kutyákról szól. Nem számít,hogy hétvége, ünnepnap vagy vacsorameghívás van: hozzájuk igazítottuk az életünket. A családtagjaink ez tudomásul vették, mert látják, hogy egy bulldog szívósságával csináljuk és hiszünk bennük. A másik "szerelem" pedig már 14 éve tart. Ezt az érzést leírni nehéz, hiszen aki kutyás annak mindegy, hogy milyen kutyát cirógathat, csak kutya legyen. Lehet az egy sétatéri keverék, egy elgázolt eb, aki segítségre szorul, mindent megteszünk érte. Azt hiszem, ezt szeretetnek hívjuk. Az igazi "szerelem" számomra a francia bulldog. Teljesen mindegy, hogy három lábú, beteg vagy fajtájának nem a legszebb példánya, de a lelke és a lénye bulldog. Amikor meglátom, megdobban a szívem, ösztönösen leguggolok hozzá, hogy megismerhessem.

Gold-Sierra Kennel- Francia bulldog
Von Blasius-haus németjuhász kutya kennel
http://www.vonblasiushaus.hu

Német vérvonalú, fajtatiszta németjuhász kutyák találhatók a von Blasius-haus kennelben. A kennel tenyésztéssel és fedeztetéssel is foglalkozik.

Von Blasius-haus németjuhász kutya kennel
Zwergen König spitz tenyészet
http://www.spitz-zwergenkonig.hu

Aranykoszorús német spitz tenyészet minden színben. Jelenleg már 2-3 generációs Zwergen König spitzem is van, amire büszke vagyok, de az utóbbi évben több új import kutyát is hoztam Csehországból és Németországból. Remélem, beváltják hozzájuk fűzött reményeimet. Immár számos Champion, Klubgyőztes, Best in Show győztes kutya született tenyészetemben és a 2007. Fiatal Európagyőztes is. 2006-07.08.-ben kennelem volt a legeredményesebb magyar kisspitz tenyészet.

Zwergen König spitz tenyészet
Fenyvesszéli Maszkos Kennel
http://www.leonbergifmkennel.hu/

A 19.század harmincas éveinek végén, negyvenes éveinek elején Heinrich Essig, Leonberg bei Stuttgart városi tanácsosa keresztezett egy fekete-fehér újfunlandi szukát egy a Nagy St.Bernát kolostor menedékházból származó úgynevezett "Barry"-kannal. Később ehhez jött még egy Pireneusi-hegyikutya. Ez nagyon nagy, túlnyomórészt hoszú, fehér szőrű kutyákat eredményezett.

Fenyvesszéli Maszkos Kennel
QUILYMON Cavalier King Charles Spaniel Kennel
http://www.quilymon-cavaliers.com

Alapítás éve: 1992. Többszörös Mestertenyészet, Az Év tenyészete Minőségi tenyésztés mind a 4 színben (Interchampion és nemzeti champion Cavalierek), kiállítások, tanácsadás, minden a Cavalierről ....

QUILYMON Cavalier King Charles Spaniel Kennel
Gyógyító Állatok
http://www.deol.hu/main.php?c=1033

Azt már régóta tudjuk, hogy a kutya az ember leghűségesebb barátja. Emellett okos, és kiválóan tanítható arra is, hogy támaszt nyújtson a vakoknak, megtalálja a lavina áldozatait vagy kiszabadítsa a földrengés túlélőit. A testileg és szellemileg sérültek gyógykezelésébe is bevonható a speciálisan kiképzett eb. Segítségével szóra bírható a trauma miatt némaságba temetkezett gyermek, oldható a depresszió és csökkenthető az egyedülállók magányérzete. A kutyát terápiás foglalkozásokon először az USA-ban alkalmazták, melynek során megfigyelték, milyen kedvező hatással van a kicsik szociális és érzelmi fejlődésére.

Gyógyító Állatok
Impozáns német dog Kennel
http://www.impozans.hu

Impozáns német dog Kennel Ismerje meg ezt a tekintélyt parancsoló, mégis barátságos, családközpontú fajtát! Impozáns német dog szukák, kanok, kölykök.. Számos képpel és videóval várjuk weboldalunkon nem csak kennelünkben élő kutyáinkról, de legnagyobb büszkeségeinkről is.

Impozáns német dog Kennel
Bastille-Őre francia bulldog kennel
http://www.bastilleore.com

Francia bulldog kutyákat tenyésztünk minden színváltozatban. Nagyon szeretjük őket, nekünk nagyon fontos, hogy szép, egészséges kutyusaink legyenek, és az is nagyon fontos, hogy a kiskutyáinknak nagyon jó gazdikat találjunk. Annyira szeressék a kis bullikat, amennyire mi szeretjük őket!

Bastille-Őre francia bulldog kennel
Ebtenyésztés - Kézikönyv ebtenyésztők, vadászok és ebkedvelők számára
http://www.konyv-konyvek.hu/ebtenyesztes_kezikonyv_ebtenyesztok_vadaszok_es_ ...

Az első magyar nyelvű kutyás könyv, amely száz éve született és megvetette az alapjait a honi ebtenyésztésnek, a kutyák sportszerű tartásának és nevelésének. Szerzője az állattenyésztés és orvoslás, valamint az állattartás neves magyar tudósa, Monostori Károly, akinek Ebtenyésztés című munkáját máig idézik az utódok, alapvetései nem évültek el, gyakran hivatkoznak rá tenyésztők, kutyakiképzők és állatorvosok egyaránt. A kutya természetrajzi, bonc- és élettani s küllemtani leírása, fajtái, szaporítása, felnevelése, táplálása, gondozása, tanítása, használása és fontosabb hibáinak és betegségeinek orvoslása a könyv témája, mely jelzi a könyv rendkívüli sokoldalúságát. A kötet évtizedek óta keresett könyvritkaság, igazi sláger az antikvár könyvek piacán.

Ebtenyésztés - Kézikönyv ebtenyésztők, vadászok és ebkedvelők számára
Royal gigolo's cavalier king charles spániel kennel
http://www.royalgigoloskennel.hu

A Royal Gigolo's CKCS kennel bemutatkozó oldala. Minőségi, örökletes betegségektől garantáltan mentes Cavalier King Charles spániel kiskutyák.

Royal gigolo's cavalier king charles spániel kennel
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
kutya.wyw.hu: Kutya katalógus. Kutyafajták, életmentő kutyák, kutyás klub-ok, kutyakozmetika, kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyafelszerelés. Fórumok, könyvek, kutyakiállítás, kutyatartás.
Gyűjteményünkben 287 válogatott kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 287 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 87365