Kutyakiképzés, kuyakiképző iskolák > Kutya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kutyakiképzés, kuyakiképző iskolák > 13 weboldal. Kategória leírása: A kutyákat számos hasznos dologra lehet betanítani.

kutya.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Strázsa Kutyaiskola
http://www.strazsa.hu/

A Strázsa Kutyaiskola 1978-ban Lágymányoson nyitotta meg először kapuit.

Strázsa Kutyaiskola
HEROSZ Kutyaiskola
http://www.heroszsuli.sokoldal.hu

Kezdő, haladó engedelmes tanfolyamok, kölyökcsoport már 3 hónapos kortól bp. 22.kerületében!

HEROSZ Kutyaiskola
Meoe kaposvári szervezet kaposvári kutyaiskola
http://meoekaposvar.lapunk.hu/

A kutyaiskolán elsősorban hobbi célra tartott kutyák kiképzése folyik a MEOE Kaposvári Szervezete keretein belül. A kiképzés "pozitív megerősítés" szerinti oktatásra épül, ahol a játék és jutalomfalat, mint motiváló eszközök kapnak szerepet. A részvétel fajta és korhatár független, egyéni és csoportos foglalkozások keretében történik. Kiképzéseken már a 3-4 hónapos kutyák is részt vehetnek, melynek célja a kölyökkutya szocializációja, hogy a számára idegen környezetet megismerje, az emberek és fajtársak iránti közömbösséget megtanulja. A tényleges tanítás 6-10 hónapos kor körül veszi kezdetét. Iskolánkon lehetőség nyílik: Engedelmes kutya képzésre Őrző-védő kutya képzésre Tenyészszemlére, kiállításra való felkészítésre (ringdresszúra) Különböző vizsgafokozatokra való felkészítésre Fiatal kutyák szocializálására

Meoe kaposvári szervezet kaposvári kutyaiskola
Ebtrainingteam-kiskunhalasi kutyaiskola
http://ebtrainingteam.ucoz.hu

A honlap a kutya kiképzéséről szól, az alapokon át, a munkavizsgáig és a versenyszintig. A honlap sok videót és blogot tartalmaz.

Ebtrainingteam-kiskunhalasi kutyaiskola
A lavina mentőkutyák képzése (Svájc)
http://www.tappancsvilag.hu/?oldal=general&menu_id=1&submenu_id=223,240&actu ...

A lavina mentőkutyák kiképzése szinte mindenütt azonos alapokon nyugszik, a kisebb eltérések egyedül az oktatók közötti különbségeknek köszönhetők. A cikk leírja és ábrákkal, fotókkal illusztrálja a képzés 4 szakaszát.

A lavina mentőkutyák képzése (Svájc)
Kutyakiképzés-Végh Tamás
http://www.kutyakikepzes-vegh.gportal.hu

Kutyakiképzés otthonában, bentlakással, kutyaiskolában. Végh Tamás vagyok, vállalom kutyák engedelmességre nevelését, őrző-védő kiképzését otthonában, bentlakással, kutyaiskolában. 1989-ben vásároltam első kutyámat, kezdetben hobby szinten foglalkoztam a kutyakiképzéssel, majd később kutyakiképzői vizsgát tettem. Mára a Magyar Kutyavezetők Országos Sport Egyesületének az elnöke és az MKOSE Kutyaiskola vezetője vagyok. Munkám során arra törekszem, hogy kedvencét kényszer mentesen a lehető legkíméletesebb módon tanítsam meg a feladatok végrehajtására. A kiképzés folyamán a kutya gazdájának is átadom azt a tudást melyre szüksége van a képzettségi szint fenntartásához, illetve annak tovább fejlesztéséhez. Lehetőség van bentlakásos képzésre is mely körülbelül egy hónapot vesz igénybe, ilyenkor utcai környezetben és a kutyaiskolában kutyák társaságában is gyakorolok a kutyával. Tel:06308597781 e-mail: kutyakikepzes@gmail.com

Kutyakiképzés-Végh Tamás
Kutyakiképzés-Családi kutya
http://www.csaladikutya.hu

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások: Kutyakiképzés háznál, bentlakással vagy akár kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, jutalomfalattal, sok játékkal. Kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés, őrző-védő képzés. Honlap: www.csaladikutya.hu Telefonszám: 06-20-370-8641 E-mail: csaladikutya@gmail.com

Kutyakiképzés-Családi kutya
Kaposvári, kutyaiskola, agility, frizbi, kutyabemutató, szaktanácsadás
http://www.kaposkutya.hu

Kaposvári Camelot Kutyaiskola szeretettel várja a kutyabarátokat, agility, frizbi, engedelmes képzéssel, kölyökkutyának kutyaovival, kiállításra való felkészítéssel (ringdresszúra) gyakorlással. Szaktanácsadás, jó hangulat, egyénre szabott képzés, elméleti oktatás. Kezdőket és versenyezni akarókat is várunk, akár keverékkutyával, társasági kutyákkal is.

Kaposvári, kutyaiskola, agility, frizbi, kutyabemutató, szaktanácsadás
T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa
http://t2kutyaiskola.hu

Tislér Zoltán kutyakiképző vagyok, kutyaiskolát indítok, Nagykanizsától 5 km-re a 74. számú főút Fűzvölgyi elágazójánál, a Kőnig étteremmel szemközt kialakított kutyakiképző pályán! A képzések időpontja: péntek és szombat 17 óra A képzés célja, hogy minden fajtájú, nemű, korú kutyát megtanítsunk a szocializációtól, a környezetbe való beilleszkedésen át a sport, hobbi, vagy akár az őrző-védő munka alapjaira. Melyben főként az alapvető engedelmességi, ügyességi és őrző-védő munkák szerepelnek.

T2 Kutyaiskola | Nagykanizsa
Zalai Kutyasuli
http://www.kutyaneveles.hu

A Zalaegerszegi Kutyasuli hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő kutyaiskolája, mely céljául nem kevesebbet tűzött ki, mint hogy segítséget és lehetőséget biztosítson mindenkinek, aki a kutyájával szeretné járni az útját a világban. Erre széles spektrumú képzéseink - a kutyaóvodától a speciális oktatásig - , nagy tapasztalattal rendelkező, de új ismeretek iránt nyitott oktatói gárdánk, az általunk alkalmazott modern technikák - Tükör módszer, klikkertréning, K99 vizsgarendszer - jelentik a garanciát.

Zalai Kutyasuli
Kutyaközpont
http://www.kutyakozpont.hu

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjáros kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során elsőszámú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess. E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781 Honlap: www.kutyakozpont.hu

Kutyaközpont
Kutyaduma központ - kutyaoktatás Göd, Sződ, Vác vonzáskörzetében
http://www.kutyaduma.hu

Nálunk az a fontos, hogy a gazda megismerje és megértse kutyája mondanivalóját. Ha ez sikerült, akkor könnyebben tudja tanítani, irányítani kutyáját. Nálunk a kutyaoktatás nem merül ki abban, hogy ül, áll,vagy fekszik. Mi segítünk a gazdának megteremteni azt, hogy Ő legyen a Jó Vezér, a kutyának meg azt hogy tegyenek a sikerért. Így közös erővel legyőzzük a köztük lévő kommunikációs akadályt. Ezzel elérjük azt hogy a kutya minden helyzetben felnézzen a gazdájára. Vállalunk kutyanapközit is hétköznaponként. Kérdésükkel kapcsolatban keressenek minket a +36 20 534 1122 -es telefonszámon vagy személyesen a Sződ, Ady Endre utca vége után.

Kutyaduma központ - kutyaoktatás Göd, Sződ, Vác vonzáskörzetében
Kutyaiskola kistestű kutyáknak
http://www.kutyagyerek.com/

A bentlakásos kiképzés a leggyorsabb és leghatékonyabb módja kutyád oktatásának. Egy hosszabb nyaralás ideje alatt kedvenced el tudja sajátítani mind azt a tudást, amire a hétköznapokban szükségetek lehet. A tanulás mellett rengeteg játék és mozgás vár kutyádra, így minden este boldogan és kiegyensúlyozottan mehet pihenni. Egy jól szocializált kutyával kinyílik előttetek a világ, bármilyen programban részt tudtok venni, bárhol meg tudtok jelenni. Ha kedvenced jól irányítható, szabadon mozoghat, játszhat, teljes életet élhet.A háznál képzés személyre szóló oktatási forma, mely tökéletesen igazodik a kutya és gazdája igényeihez. Legyen szó engedelmes feladatokról vagy viselkedési problémák kezeléséről, az eredmények gyorsan és látványosan fognak jelentkezni. A megszokott környezetben dolgozunk, ezért a kutya stabilan, megbízhatóan fog helytállni a későbbiek folyamán is. tovább

Kutyaiskola kistestű kutyáknak
Hirdetések
Oldal leírása
kutya.wyw.hu: Kutya katalógus. Kutyafajták, életmentő kutyák, kutyás klub-ok, kutyakozmetika, kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyafelszerelés. Fórumok, könyvek, kutyakiállítás, kutyatartás.
Gyűjteményünkben 287 válogatott kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 287 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 87365