Kutyák típusai > Társasági kutya > Kutya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kutyák típusai > Társasági kutya > 2 weboldal. Kategória leírása: A társasági kutyák külseje jelentősen különbözik egymástól.

Tipp

Társaságikutya.wyw.hu
http://tarsasagikutya.wyw.hu/

Társasági kutya katalógus - Társasági kutyák, a csoportot képviselő kutyafajták gyűjteménye. Fajtaismertetők, hasznos információk és tenyésztők oldalai. Legnépszerűbbek: Bolognese, Csivava, Mopsz, Yorkshire terrier, Uszkár, Pekingi palotakutya, Cavalier King Charles Spániel, Francia buldog, Boston Terrier, Havanese, Kínai meztelen kutya, Máltai selyemkutya, Tibeti spániel, Tibeti Terrier...és még sorolhatnánk.

Társaságikutya.wyw.hu

kutya.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Di Rabozi kennel Kínai Meztelen Kutya
http://www.dirabozi.hu/

Kínai Meztelen kutya, Powderpuff, Hairless, tenyésztés, kiállítás. Import Chinese Crested dog, és idegen vérvonal honosítás

Di Rabozi kennel Kínai Meztelen Kutya
CT's Show Poms kennel
http://www.pomeranian.hu

A CT's Show Poms egy nagyon fiatal kis tenyészete a gyönyörű pomerániai törpespitznek. Magyarországon, közel Budapesthez egy történelmi városban élünk. Mindkettőnket a fajta csodálata vezérelt a tenyésztés felé. A tenyészet kutyáit nagy gondossággal szelektáltuk, fontosnak tartjuk, hogy mind a kan, mind a szuka részéről kimagasló show és tenyész minőségű kutyákkal tenyésszünk. Célunk, hogy minél jobban megközelítsük az AKC (Amerikai Kennel Club) standardet, valamint az egészség és temperamentum is elengedhetetlen része a tenyésztési programunknak. Reméljük, hogy élvezni fogod a látogatást honlapunkon!

CT's Show Poms kennel
Hirdetések
Oldal leírása
kutya.wyw.hu: Kutya katalógus. Kutyafajták, életmentő kutyák, kutyás klub-ok, kutyakozmetika, kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyafelszerelés. Fórumok, könyvek, kutyakiállítás, kutyatartás.
Gyűjteményünkben 287 válogatott kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 287 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 87365