Kutya érdekességek > Kutya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kutya érdekességek > 6 weboldal. Kategória leírása: Különleges, érdekes történetek kutyákról.

kutya.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kifestő.eu
http://www.kifesto.eu/

Flash és nyomtatható kifestők. A kutyás flash kifestők közvetlen elérhetősége: http://kifesto.eu/allatok.html#kutya A nyomtatható kifestők a letölthető menüpontban érhetők el.

Kifestő.eu
Érdekességek, tudnivalók
http://philip-egyesulet.tripod.com/id4.html

Kevés dolog van a kutyatartás területén, ami annyi vita kiváltója, annyi indulat forrása és annyi tévedés alapja volna, mint a póráz.

Érdekességek, tudnivalók
Baba és a házi kedvenc
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1526

Jól tudjuk, hogy az állatok rengeteg betegséget hordoznak, a kutyáktól és a macskától különféle bőr- és féregfertőzéseket lehet kapni. Így nem árt kedvencünket rendszeresen állatorvoshoz vinni és kivizsgáltatni. Főleg abban az esetben kell gyakrabban, ha baba közvetlen közelében, egy légtérben (vagyis egy bérházi lakásban) tartózkodik. Persze nemcsak az állat fertőzheti meg a gyereket, ugyanúgy a gyerek is adhat át bizonyos betegségeket a kutyáknak vagy macskáknak. Nátha is ilyen. Ha a gyerek náthás, akkor az állat is elkaphatja.

Baba és a házi kedvenc
A Kínai Meztelen Kutya
http://atk.atw.hu/11-cikkek/kopaszstory.html

A kínai meztelen kutya valószínüleg Kínából származik. Ezt erősíti meg a népvándorlás elméletének ugyan többszöri tévedése is, azért, mert a régi korok múzeumában található szőr nélküli kutyák tipikus bóbitákkal...

A Kínai Meztelen Kutya
Kivezettek egy vakot
http://index.hu/politika/bulvar/vakkutes/

Vakvezető kutyája miatt háromszor küldtek el a pápai Tesco áruházból egy vak férfit. Orsós Sándor az első alkalom után szabadkozó levelet kapott, de a levél felmutatása sem volt elég ahhoz, hogy megint beengedjék. A Magyar Nemzet érdeklődése után a Tesco belátta, hogy eddig nem jól viszonyult a vakvezető kutyákhoz.

Kivezettek egy vakot
Kutyás pólók
http://www.poloshop.hu/polokategoria/kutyas-polok/

Ha szereted a kutyákat akkor biztosan örülnél egy nagyon szép igényes kutyás pólónak. Amit akár meg is rendelhetsz a webáruházunkban, de ha ismerősödnek szeretnél ajándékot venni aki szereti a kutyákat akkor is nagyon jó választás a weboldalunk, mivel nagyon szép egyedi pólókat rendelhetsz melyek nagyon jó minőségű The Mountain pólók.

Kutyás pólók
Hirdetések
Oldal leírása
kutya.wyw.hu: Kutya katalógus. Kutyafajták, életmentő kutyák, kutyás klub-ok, kutyakozmetika, kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyafelszerelés. Fórumok, könyvek, kutyakiállítás, kutyatartás.
Gyűjteményünkben 287 válogatott kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 287 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 87365