Életmentő kutya > Kutya - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Életmentő kutya > 5 weboldal. Kategória leírása: Bizonyos kutyák életmentésre is ki vannak képezve.

kutya.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Mancs (kutya)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Mancs_(kutya)

Mancs (teljes nevén Miskolci Sátán Mancs; 1994. – 2006. október 22.) németjuhász kan kutya, a miskolci Spider Mentőcsoport mentőkutyája. Születésekor 11 testvére volt az alomban. Hat hónapos korában gazdája észrevette, hogy egyik hátsó lábát nem használja rendesen. Az állatorvos diszpláziát állapított meg, vagyis a csontfeje nem fejlődött ki rendesen. Egy házilag átalakított szíjkengyel segítségével fél év alatt sikerült korrigálni a fejlődési rendellenességet.

Mancs (kutya)
A lavina mentőkutyák - történetük, képzésük
http://www.tappancsvilag.hu/?oldal=general&menu_id=1&submenu_id=223,240&actu ...

Az első lavina mentőkutya a legendás, Barry nevű bernáthegyi eb volt. A bernáthegyi kolostor vendégfogadójának kanonokjai nevelték fel, és a hófödte hegycsúcsok között átvezető útvonalakon kutatta fel a lavinák által elsodort vándorokat

A lavina mentőkutyák - történetük, képzésük
Életmentő kutyák – új szerepben
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/neuro/epilepsy/?art ...

Egy nemrégiben publikált tanulmányban olyan eseteket jegyeztek fel, amikor a háziállatok előre jelezték a gyerekek epilepsziás rohamait, akár 5 órával az esemény bekövetkezte előtt. A roham esetén pedig a kutyák óvó, gondoskodó magatartást tanúsítottak, nyalogatták gazdájuk arcát, nyüszítettek, hogy felhívják mások figyelmét, és elhúzták a gyereket, ha veszélyes helyen, például lépcsőfordulóban érte a roham.

Életmentő kutyák – új szerepben
Életmentő állatokat tüntettek ki
http://www.haon.hu/hirek/Allat/cikk/eletmento-allatokat-tuntettek-ki/cn/news ...

New York - Egy kutyát és egy macskát tüntettek ki New Yorkban, mert megmentették gazdáik életét. Az Amerikai Állatvédelmi Liga (ASPCA) minden évben kiosztja az Év Kutyája és az Év Macskája címet.

Életmentő állatokat tüntettek ki
Életmentő kutyák nyolc millióért
http://www.deluxe.hu/cikk/20071002/vedokutyak_milliokert/

A tehetős emberek haszontalan luxustárgyai és agyonajnározott négylábúi között kiemelt helyet érdemelhetnek a védőkutyák. Az akár 45 ezer dollárba kerülő, kiképzett ebek nem csak a család barátaivá válhatnak, de adott esetben életmentővé is.

Életmentő kutyák nyolc millióért
Hirdetések
Oldal leírása
kutya.wyw.hu: Kutya katalógus. Kutyafajták, életmentő kutyák, kutyás klub-ok, kutyakozmetika, kutyapanzió, kutyakiképzés, kutyafelszerelés. Fórumok, könyvek, kutyakiállítás, kutyatartás.
Gyűjteményünkben 287 válogatott kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 287 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 87365